На горещия стол: Анита

Отскоро в офиса ни се подвизава нов дизайнер. Идваща от пъстрия и безгрижен свят на детските анимации, сега Анита се сблъсква с нашата сурова действителност, изобилстваща от крайни срокове и клиентски изисквания. Това обаче не ѝ пречи да бъде най-позитивният човек в офиса и да ни залива с лавина от тъпи вицове. А освен това ни впечатли със способността си да свири на укулеле (Google it!).

В TriplePro мне хорошо, здесь, как на глубине синим китам. 

В офиса съм известна с това, че обичам деца и съм шарена.

На бюрото ми има супер много стикери и шарени неща: лилаво цвете, шарени тригълници, календар с илюстрации, син молив, черна чанта със зелено кръгче, зелен балон.

В края на работния ден се чудя какво да сготвя.

Ако можех да използвам само една социална медия щеше да е Pinterest – не е твърде ангажиращо и в същото време те залива с красота и вдъхновение.

Кутията ми с тайни е розова.

В детската градина беше жестоко!

Умирам от срам, ако ме накарат да правя нещо пред публика, без да имам предварителната вътрешна нагласа. Иначе съм като радио.

Алергична съм към изкуствената приветливост.

Ако бях герой от филм  О, май вече съм. Или поне по думите на някои деца приличам на героинята от моята поредица от късометражни анимационни детски филми – „Приключенията на Лили“. Дори във втора част я озвучавам.

Share this post

Comments