Запознай се с клиентите ни: Callista

За нас като агенция, създаваща бранд истории, винаги е интересно, когато се сблъскваме с клиенти, чийто таргет е ясно сегментиран – това ни дава възможност да изучаваме неговите особености, неговия начин на комуникация и в крайна сметка да се научим да говорим на неговия език.

Именно с такъв клиент имаме удоволствието да работим от началото на февруари. Callista.bg е нов онлайн магазин, който предлага най-доброто от гейминг пазара – периферия, конзоли, игри и изобщо всякакви продукти, отговарящи на очакванията на съвременните геймъри. Мисията на бранда обаче далеч не се изчерпва с това. Амбициите на хората от Callista са свързани с участие в различни събития и сформиране на отбори, подкрепа на местни геймъри и най-вече изграждане на обединено гейминг общество.

Съвсем очаквано, комуникационният канал, върху който се фокусираме от самото начало е Facebook. Работата ни в това направление се състои от изграждане на ежемесечни постинг планове, рекламни стратегии и създаване на съдържание – нашето най-силно оръжие. Освен продуктови публикации, комуникацията във Facebook включва рубрики като “Stuff gamers say” и “Throwback Thursday”, които целят да предизвикат дискусии сред аудиторията на Callista.

HiddenCash Sofia TriplePro Bulgaria

Паралено с това стартирахме и блог, чието съдържание включва представяне на български геймъри, отразяване на събития и ревюта на гейминг периферия.

За качественото промотиране на намалени продукти пък допринасяме с дизайн на банери и създаване на видеа.

HiddenCash Sofia TriplePro Bulgaria

След месец работа отчетохме и началните резултати, които са повече от задоволителни както за нас, така и за клиента. Фен базата на новосъздадената Facebook страница достигна над 500 души, а продажбите вече са факт. По-важно е обаче, че брандът вече може да се похвали с ангажирана и заинтересована аудитория, която е готова за споделени гейминг приключения с Callista и крайната цел – утвърждаване на пазара и изграждане на лоялна общност от клиенти и приятели, изглежда напълно реалистична. Ние пък сме мотивирани да поддържаме високата скорост след силния старт и сме убедени, че най-доброто предстои.

Можеш да откриеш Callista на callista.bg и facebook.com/callista.bg. Ако пък имаш продукт или услуга, чиято история искаш да разкажем, пиши ни на info@triplepro.bg, а ние ще те поканим на среща в офиса ни.

Share this post

Comments