НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ: Елена

В седмицата след рождения ни ден, дойде ред да си поговорим с един от доайените на TriplePro Bulgaria. Елена е на борда от цели две години и понастоящем е човекът, отговарящ за присъствието на клиентите ни в социалните медии, а за атмосферата в офиса допринася със саркастични подмятания, крайни емоционални амплитуди и меко казано неконвенционална музикална селекция. Виж какво ни сподели нашата social media princess:

В TriplePro съм принцеса.

В офиса съм известна с безумните идеи за фотосесии на екипа и с непрестанната нужда да натрапвам Гери-Никол на останалите.

На бюрото ми има поне три недоизпити кафета и огромна купчина нераздадени визитки, символизираща нивото на социалния ми живот.

В края на работния ден си купувам продукти за салата от “Billa” и се прибирам за поредната доза серии на “How I met your mother”.

Ако можех да използвам само една социална медия, щях да избера Instagram – (почти) изцяло визуални истории, без излишно философстване и ненужна информация.

Кутията ми с тайни е празна. Всичко си казвам.

В детската градина получих предложение за брак от момчето, което ме спечели, събувайки си чорапите по време на всяка обедна почивка. Логично, казах „да“.

Умирам от срам, по всяко време, навсякъде.

Алергична съм към свръхпозитивни хора и биполярните състояния на Стефан.

Ако бях герой от филм, щях да съм Ейприл от “Parks and Recreation”. Така се чувствам всеки ден в работното пространство (и въпреки това ме толерират).

Share this post

Comments