НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ: Стефан

Въпреки че в зодия Близнаци обикновено се преплитат само два образа, нашият копирайтър Стефан винаги е готов да надхвърли всеобщите очаквания. Превъплъщенията му в Дюи от „Малкълм“, Венета Райкова или (почти всеки) участник от родно риалити шоу и безпогрешната му преценка що се отнася до качествено съдържание са малка част от причините да го провъзгласим почти светкавично в душата на компанията. Ето какво сподели Стефан пред многобройните ни читатели от трибуната на горещия ни стол.

В TriplePro се старая да осигурявам добро онлайн присъстие на клиентите ни чрез текстово съдържание и да потискам нестихващата си ненавист към снимки с цитати във Facebook.

В офиса съм известен с с биполярните си състояния.

На бюрото ми има нормалните неща за едно средностатистическо бюро плюс купчина ненужни вещи. Общо взето е събирателен пункт за всякакви боклуци, любезно предоставяни от колегите ми.

В края на работния ден обичам да прекарвам време с приятели, да гледам стари епизоди на „Малкълм“ или да търся редки грамофонни плочи в discogs.com.

Ако можех да използвам само една социална медия, щях да избера SoundCloud, защото животът ми е поставен в зависимост от музиката.

Кутията ми с тайни е прилично голяма и за съжаление няма нищо общо с Гери-Никол.

В детската градина изгарях от желание да порасна и да започна да ходя на училище. После започнах да желая обраното.

Умирам от срам, когато залитна и осъществя физически контакт с някого в градския транспорт.

Алергичен съм към пиле фрикасе (до момента, в който спрях да консумирам месо)

Ако бях герой от филм... щях да бъда когото си поискам. Благодарение на имитаторските си заложби, изключително лесно се трансформирам от Дюи в Мартин от „Под прикритие“.

Share this post

Comments