НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ: Теди

Тази седмица дойде ред да си поговорим с един от отговорните фактори в TriplePro – нашият general manager Теди. Наред с организацията на работния процес и комуникацията с клиенти, тя има и нелеката задача да се справя с постоянните емоционални изблици на криейтив екипа ни, за което сме признателни. Ето какво ни сподели Теди:

В TriplePro съм човекът, отговорен за поддържането на плавния работен процес и спокойствието в екипа.

В офиса съм известна с досадните организационни въпроси, които задавам в началото на всеки ден от типа на: „С какво се забавлявате днес?”

На бюрото ми има всичко… От отворено пакетче ядки, което стои там от 2 месеца, през 150 визитки, 8 бележки и 4 наполовина пълни чаши с кафе. Пълна бъркотия.

В края на работния ден се уверявам, че всички задачи са изпълнени, клиентите са щастливи и плановете за следващия ден са готови.

Ако трябваше да използвам само една социална медия, това щеше да е Facebook (необходимо зло). Дори комуникирам с клиенти чрез него, голямо удобство е.

Кутията ми с тайни май е наполовина празна – обичам да съм откровена и директна.

В детската градина бях детето, което не искаше да заспи, когато му кажат, че трябва. Правих се на заспала и организирах бунт с останалите деца. Определено не бях любимката на учителката.

Умирам от срам, когато изпадам в блондински ситуации – например, когато някой ми обяснява нещо, а аз изобщо не разбирам за какво става въпрос. Обикновено час след разговора се сещам какво е имал предвид човекът.

Алергична съм към посредствеността и пасивното поведение. Смятам се за експресивен човек и (надявам се) опортюнист. Не обичам, когато хората мислят само за проблеми, а не за решения.

Ако бях герой от филм, най-вероятно щях да съм герой от анимация. Постоянно цитирам разни шантави фрази в главата си, за което е виновен Cartoon Network.

Share this post

Comments