Честит рожден ден, TriplePro Bulgaria!

Въпреки датата в календара ни - 1-ви април, днес съвсем сериозно имаме повод да празнуваме нещо повече от деня на шегата. Причината? - Днес духаме цели две свещички върху тортата на TriplePro Bulgaria - две години, през които се опознахме, пораснахме, усетихме силните и слабите си страни и продължихме да работим в посока общото си и индивидуално развитие.

Как започна всичко?

След като на Олаф му доскучава в родната Холандия, решава да направи следващата крачка за компанията си TriplePro на място, където никога не е стъпвал преди. След кратко проучване и по незнайни (и необясними за доста хора) причини, се спира на България. Останалото, както казват, е история. Малко по малко и след доста промени и нагаждане на умения и характери, екипът ни достигна до сегашния си състав и бавно, но славно продължава напред.

Какво си пожелаваме?

Нови членове на семейството, още по-голяма сплотеност и много вълнуващи предизвикателства.

За да се почувстваме наистина остарели и помъдрели, решихме да си организираме скромна фотосесия, с която да отпразнуваме рождения си ден подобаващо и да пуснем истинското си “аз” на свобода поне замалко. И така. Време е да се заемем с тортата и балоните, а ако имаш път към бетахаус днес те очакваме, за да ги споделим и с теб. Наздраве!

Share this post

Comments