НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ: ВИКИ

Вече те запознахме във Facebook с най-новия член на екипа ни - Вики, а сега е време да ѝ отделим малко повече внимание. Тя е нашият Junior Operations Planner и се нагърби със задачата да помага в овладяването на хаоса в редиците ни. Вики е и първият участник в нашата нова рубрика, специално за която сподели шокиращи подробности от своя професионален и личен живот.

В TriplePro : се чувствам на мястото си. Няма един еднакъв ден - изключително интересно, динамично, креативно, че и забавно. Хората около мен знаят какво правят и го правят с кеф.

В офиса съм известен... : никаква идея. Вие кажете?! Хаха, Елена?

На бюрото ми има : всичко, което ми трябва, за да си върша работата ефективно, както и някакви неща за повече мотивация. Едно от тях е бяла рамка с черна картичка, на която пише „Karma fucks you anyway”, вкъщи пък е продължението, на което пише „I’m your karma”.

В края на работния ден : чакам да дойде следващият. Да, толкова ми е ентусиазирано и мотивирано.

Ако можех да използвам само една социална медия : щеше да е Facebook – най-функционалната и многопластова социална мрежа, поне за мен. Стига да знаеш как да го използваш, той може да ти служи много добре. Facebook e медия, телефонен бележник, място за клюкарене, образоване, комуникация (лична и бизнес), абе всичко. Благодарение на Facebook намерих и TriplePro.

Кутията ми с тайни : е като публичен дом. Веднъж дори четох любовните си писма пред публика.

В детската градина : не разбирах защо нямаме възглавници и страдах много от липсата им.

Умирам от срам : ако се случи да напиша нещо неграмотно, или ако импулсивно покажа среден пръст на някого (веднъж дълго време след това се извинявах).

Алергичен съм към : хора, които се взимат твърде насериозно; посредствеността, лошото време, евтината водка, ранното ставане.

Ако бях герой от филм : в понеделник щях да съм Гарфилд, а през останалото време Селин от трилогията на Ричард Линклейтър (“Before Sunrise”) – ще пътувам и ще се влюбвам във всеки влак.

HiddenCash Sofia TriplePro Bulgaria

Share this post

Comments