Какво правим в България?

Вярваме дълбоко в таланта на местните дизайнери и маркетинг специалисти и виждаме бъдеще в content маркетинга на българския пазар. Осъзнахме колко голям потенциал прелдага той скоро след като създадохме нашия дизайнерски отдел в България. В последната година натрупахме сериозен опит и се фокусирахме върху създаване, разпространяване и измерване на маркетинг съдържание за компании от малкия и средния бизнес, неправителствени организации, стартъпи и скейлъпи, както от България, така и от цяла Европа. Клиентите ни са от разнообразни сектори: неджими имоти, бързооборотни стоки, сферата на услугите, технолгиите, както и благоторителни органиации.


Location: Sofia, Bulgaria Department: Strategic Marketing

В TripePro честността, таланта и мотивацията са високо ценени. Ако притежаваш тези три качества, можеш да ни убедиш в свободен текст защо точни ти си подходящ за нашия екип.

Търсим хора с опит в дизайна или бизнеса – силни индивидуалности, които искат да работят в страхотна среда и да подобряват уменията си. Ако смяташ, че можеш да допринесеш за развитието на екипа ни в някоя от тези области, разкажи ни защо и как на  info@triplepro.bg